Pui cu ceapa verde si ardei gras

Printeaza

Pui cu ceapa verde si ardei gras din: piept de pui dezosat, ceapă verde sau praz, ardei galbeni, ardei verzi sau portocalii, ardei roşii sau gogoşari, sos de soia, orez, ulei.

Pui_cu_ceapa_verde_si_ardei_gras

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 4 fire de ceapă verde sau o legătură de praz
  • 2 ardei galbeni
  • 2 ardei verzi sau portocalii
  • 2 ardei roşii sau gogoşari
  • sos de soia
  • orez, ulei

Mod de preparare:

Tai ceapa verde sau prazul ron­dele, iar ardeii fâşii. Dacă vrei să obţii un gust mai picant, adaugi şi un ardei iute, tăiat şi el rondele.

Tai puiul cubuleţe şi le stropeşti bine cu sosul de soia, apoi laşi carnea la marinat, aproximativ 10 minute.

Incingi uleiul în tiga­ie, adaugi puiul în sos de soia şi rumeneşti bine, până când de­vine maroniu şi fraged.

După ce acesta s-a rumenit, adaugi legumele tăiate peste carnea de pui şi mai laşi acoperit pe aragaz, la foc mic, încă 10 minute. La final, serveşti puiul cu garnitură de orez sau simplu.

Pui cu ceapa verde si ardei gras

Pui_cu_ceapa_verde_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.