Prăjitură cu zmeură şi marţipan

Printeaza

Se bat 250 ml frişcă lichidă împreună cu un praf de zahăr. Se tapetează cu folie transparentă ceştile de desert şi se umplu cu frişcă. Se aşază deasupra câteva boabe de zmeură şi se încrustează puţin în frişcă; deasupra se repartizează pişcoturi pisate. Se dă la frigider.

Se întinde cu sucitorul o foaie de marţipan, din care se vor decupa 4 cercuri (0 15 cm). Deserturile se răstoarnă pe farfurioare şi se îndepărtează folia; pe fiecare desert se aşază câte un disc de marţipan. Se ornează cu frunzuliţe proaspete de mentă.

Prăjitură cu zmeură şi marţipan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.