Portofele din piept de curcan

Printeaza

Portofele din piept de curcan din: piept de curcan, cimbru, oregano, piper, sare, rosii, busuioc, cascaval, dovlecei, cartofi, lapte, unt.

Ingrediente:Portofele_din_piept_de_curcan

  • 1 kg piept de curcan dezosat
  • cimbru oregano
  • piper
  • sare

pentru umplutura:

  • 3 rosii potrivite
  • cimbru
  • busuioc
  • 400 g cascaval
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • 3 dovlecei potriviti
  • 3 rosii mari

pentru piure:

  • 4 cartofi potriviti
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai şi o usuci pe şerve­ţele. Speli roşiile, le tai felii şi le rume­neşti la cuptor. Le laşi la răcit.

Tai caş­cavalul cubuleţe. Roşiile rumenite le amesteci cu sare, piper şi cimbru.

Umpli pieptul cu amestecul de caş­caval şi de roşii (pui deoparte jumă­tate din cantitate).

Prinzi carnea cu scobitori, presari cu cimbru, oregano, piper şi pui pe grătar. Rumeneşti portofelele de carne, pe o parte şi pe alta.

Când sunt gata, le sărezi, le pui într-un castron şi le acoperi. Cureţi cartofii, îi speli, îi tai cubuleţe şi îi fierbi.

Când sunt gata, îi scurgi în­tr-o sită, îi pasezi cu laptele, untul şi sarea.

Pentru garnitură, cureţi şi speli do­vleceii şi roşiile. Le tai felii şi le coci la grătar.

Scoţi scobitorile şi aşezi portofelele cu caşcaval şi roşii pe un platou, ală­turi de piure şi de garnitură.

 

Portofele din piept de curcan

Portofele_din_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.