Placinta cu ciuperci cu nuca

Printeaza

Placinta cu ciuperci cu nuca din: ciuperci, ceapa, sare, piper, boia, faina, nuca, drojdie, margarina.

Ingrediente:Placinta cu ciuperci cu nuca

  • 450 g ciuperci
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • boia
  • 300 g făină
  • drojdie cât o nucă
  • 2 linguri mar­garină
  • apă călduţă

 

Mod de preparare:

Frămânţi un aluat din făină, drojdie, un praf de sare, încorporezi la sfârşit margarina şi-l laşi la loc mai cald să crească. în acest timp, pregăteşti umplutura: cureţi ceapa, o tai mărunt, tai felii şi ciupercile curăţate şi spălate şi le căleşti împreună.

Potriveşti de sare, piper şi boia, mai laşi puţin pe foc şi o dai deoparte. După ce a crescut aluatul, îl împărţi în două bucăţi din care întinzi două foi.

Aşezi o foaie într-o tavă mai mică, unsă cu margarină, întinzi toată umplutura, apoi a doua foaie, pe care o înţepi cu furculiţa. Dai apoi plăcinta la cuptor pentru 25 de minute.

Placinta cu ciuperci cu nuca

Placinta cu ciuperci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.