Piure de macris cu unt

Printeaza

O reteta de piure de macris cu faina, unt, lapte, ou si sare.Piure de macris cu unt

Ingrediente:

  • 1/2 linguri făină
  • 1 lingură unt
  • 1/2 pahar cu lapte
  • 1 ou de porţie
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi măcrişul, îl speli şi-l pui la fiert la foc iute. După ce a fiert, îl strecori şi îl toci mărunt. Faci un sos alb din unt, făină şi lapte pe care îl amesteci apoi cu măcrişul.

Potriveşti de sare şi gata. Piureul e bun şi aşa sim­plu, dar şi cu ochiuri sau friganele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.