Peste prajit cu salsa de rosii

Printeaza

Peste prajit cu salsa de rosii din: ananas, rosii, ceapa, coriandru, suc de lamaie, file de peste, sare, piper, ulei de masline, lamaie.

Ingrediente:Peste_prajit_cu_salsa_de_rosii

  • 1/2 ananas, curăţat şi tăiat în bucăţi
  • 100 g roşii murate, tăiate mărunt
  • 3 cepe verzi, tăiate fin
  • 10 g coriandru proaspăt, tăiat
  • sucul de la 1/2 lămâie

Pentru peste:

  • 4×200 g file de peşte cu piele
  • sare de mare
  • piper negru
  • ulei de măsline pentru prăjit
  • felii de lămâie pentru decor

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele pentru salsa într-un bol. Crestează uşor pielea peştelui.

Asezonează, încălzeşte uleiul într-o tigaie şi prăjeşte peştele cd pielea în jos, timp de 5-6 minute, apoi întoarce-l şi mai prăjeşte-l 2 minute. Pune peştele pe un platou şi acoperă-l cu salsa.

Peste prajit cu salsa de rosii

Peste_prajit_cu_salsa_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.