Peste prajit cu salsa de rosii
PrinteazaPeste prajit cu salsa de rosii din: ananas, rosii, ceapa, coriandru, suc de lamaie, file de peste, sare, piper, ulei de masline, lamaie.
- 1/2 ananas, curăţat şi tăiat în bucăţi
- 100 g roşii murate, tăiate mărunt
- 3 cepe verzi, tăiate fin
- 10 g coriandru proaspăt, tăiat
- sucul de la 1/2 lămâie
Pentru peste:
- 4×200 g file de peşte cu piele
- sare de mare
- piper negru
- ulei de măsline pentru prăjit
- felii de lămâie pentru decor
Mod de preparare:
Amestecă toate ingredientele pentru salsa într-un bol. Crestează uşor pielea peştelui.
Asezonează, încălzeşte uleiul într-o tigaie şi prăjeşte peştele cd pielea în jos, timp de 5-6 minute, apoi întoarce-l şi mai prăjeşte-l 2 minute. Pune peştele pe un platou şi acoperă-l cu salsa.
Peste prajit cu salsa de rosii
Pofta buna!