Peste in sos picant cu mamaliguta

Printeaza

Peste in sos picant cu mamaliguta din: peste, suc de rosii, ardei, lamaie, oregano, ulei, sare.

Ingrediente:Peste in sos picant cu mamaliguta

  • un kg peşte (somn)
  • 800 ml suc de roşii
  • un ardei iute
  • o felie lămâie
  • o linguriţa oregano
  • 2 linguri ulei
  • un vârf cutit sare

 

Mod de preparare:

Se portionează peştele şi se pune în tava unsă cu puţin ulei. Se adaugă sucul de roşii, sare, felia de lămâie, oregano, ardeiul iute întreg şi se dă tava la cuptor, la foc mare.

Se serveşte cu mămăliguţă caldă şi gogoşari în sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.