Penne cu rosii si parmezan

Printeaza

Penne cu rosii si parmezan din: penne, unt, parmezan, piper, rozmarin, rosii cherry, piure de rosii, miere, usturoi.

Ingrediente:Penne cu rosii si parmezan

  • 400 g penne
  • 100g unt
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper
  • o crenguţă rozmarin
  • 3-4 roşii cherry
  • 400 g piure de roşii
  • o linguriţă miere
  • 3-4 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu sare şi cu o linguriţă de ulei. Se scot în sită, se dau prin jet de apă rece, apoi se iasă la scurs.

Se curăţă usturoiul, se pisează şi se amestecă cu’sarea şi cu o parte din unt. Se adaugă miere, piper, rozmarin şi piure de roşii. Se dă în clocot câteva minute. Restul de unt se topeşte, se pun pastele şi se amestecă.

Pennele se pun într-un bol, se toarnă sosul de roşii şi se servesc ornate cu parmezan ras, crenguţe de rozmarin şi roşii cherry.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.