Penne cu sos de rosii si parmezan

Printeaza

Penne cu sos de rosii si parmezan din: paste, rosii, ulei de rosii, ulei de masline, fulgi de chili, sare, patrunjel, parmezan.

Ingrediente: Penne cu sos de rosii si parmezan

  • 150 g paste penne
  • 80 g rosii conservate
  • 6 linguri ulei de rosii conservate
  • 60 ml de ulei de masline
  • 2-4 linguri fulgi chili
  • ½ linguriță de sare
  • patrunjel tocat
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet.

Într-un procesor de alimente sau blender, se adaugă în toate ingredientele și se amesteca pana se omogenizeaza. Scurgeti pastele fierte si amestecati cu sos și pătrunjel.

Se decoreaza cu parmezan si se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.