Paste cu pui si praz

Printeaza

Paste cu pui si praz din: paste, rosii cherry, piept de pui, praz, patrunjel, ciuperci, ulei de floarea soarelui, frunze de busuioc, sare, piper, pasta de ardei capia si cascaval.

Ingrediente:Paste_cu_pui_si_praz

  • 300 g paste
  • 7-8 rosii cherry
  • 300 g piept de pui
  • un fir praz
  • o legatura patrunjel
  • 200 g ciuperci
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 2-3 frunze de busuioc
  • sare
  • piper negru si rosu macinat
  • o lingura pasta de ardei capia
  • 100 g cascaval

 

Mod de preparare:

Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare şi 1-2 linguriţe de ulei de măsline. După ce au fiert, se scot în sită, se trec sub jet de apă rece, iar apoi se pun într-un bol şi se acoperă cu o folie de plastic.

Se curăţă şi se spală pieptul de pui, apoi se taie cubuleţe care se călesc în uleiul încins. Se condi­mentează cu sare, piper şi busuioc tocat mărunt.

Se adaugă ciupercile, spălate şi tăiate, şi rondelele de praz. Se călesc şi, după ce s-au rumenit, se adaugă pasta de ardei capia şi roşiile tăiate cubuleţe. Se lasă să scadă şi se garnisesc cu pătrunjel verde tocat.

Pastele se pun într-un bol şi se amestecă cu sosul şi bucăţelele de pui. Se rade caşcavalul şi se pre­sară pe deasupra. Se ornează cu frunzuliţe de busuioc şi se serveşte cu vin roşu demisec.

Paste cu pui si praz

Paste_cu_pui_si_praz

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa fac si eu pastele cu pui si orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.