Păstăi cu ardei copţi şi roşii la cuptor

Printeaza

Păstăi cu ardei copţi şi roşii la cuptor din: fasole pastai, rosii, ardei gras, ceapa, usturoi, rosii, ardei, sare, piper, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Pastai_cu_ardei_copti_si_rosii_la_cuptor

  • 1 kg fasole pastai
  • 3 rosii mari
  • 1 kg ardei gras
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • zarzavat pregatit in asa, din rosii si ardei
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi păstăile şi le speli. Le scurgi de apă şi le adaugi peste ceapa şi usturoiul tocate şi călite în puţin ulei. Adaugi o cană cu apă şi le pui la foc cu capacul vasului pus. între timp, coci ardeii pe plită sau pe grătar.

Când sunt gata, îi pui într-un castron, presari sare şi îi acoperi. îi laşi vreo 10 mi­nute, după care îi cureţi de coajă şi îi tai în fâşii. Adaugi ardeii peste fasole, împreună cu roşiile tăiate cubuleţe, zarzavatul, sare şi piper.

Dai vasul la cuptor la foc mic, ca să scadă sosul. La sfârşit, presari pătiunjel verde tocat mărunt. Poţi adăuga şi carne în mâncare, dar eu am preferat mâncarea simplă.

Păstăi cu ardei copţi şi roşii la cuptor

Pastai_cu_ardei_copti_si_rosii_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.