Pastă de ficat copt

Printeaza

Pastă de ficat copt

Ingrediente:Pastă de ficat copt

  • 500 g ficat de vacă sau viţel
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • piper
  • sare
  • puţin oţet
  • 1 ou
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Se spală ficatul, se şterge bine şi se pune să se coacă în cuptor. Cînd este copt, se lasă să se răcească, apoi se rade pe răzătoarea de zarzavat.

Se pune într–un castron, se adaugă ceapa foarte mărunt tocată, uleiul, sarea, piperul şi oţetul; se amestecă bine, se aşază pe farfurie şi se garniseşte cu rotogoale de ou puse pe salată verde tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.