Omleta indiana cu iaurt

Printeaza

Omleta indiana

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 1 ceasca supa
  • 2 ceapa
  • 2 lingurite sofran
  • 2 lingurite coriandru
  • sare
  • piper
  • 1lamiie
  • 3 lingurite iaurt

Mod de preparare:

Se taie rosiile in cubulete mai mari si cepele in rondele apoi se pun la fiert in supa clocotita.Se adauga sare, piper, sofran, coriandru.

Se lasa sa fiarba cca 10 minute, apoi se strecoara supa. Rosiile si rondelele de ceapa se vor aseza pe o omleta care a fost pregatita intre timp si tinuta la cald.

In restul de supa se toarna iaurtul si sucul de lamiie. Cu acest sos se serveste omleta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.