Mancare de peşte cu branză la cuptor

Printeaza

Mancare de peşte cu branză la cuptor din: rosii, patrunjel, ulei, sare, piper, peste, cartofi, telemea de oi sau cascaval.

Ingrediente:Mancare de peşte cu branză la cuptor

  • 1 kg roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 kg peşte (macrou, cod sau merluciu)
  • 1/2 kg cartofi
  • 200 g telemea de oi sau caşcaval

 

Mod de preparare:

Dai roşiile pe râzătoare, tai mărunt pătrun­jelul, adaugi 2 linguri de ulei, sarea şi piper după gust şi fierbi totul până se formează un sos pe care îl torni într-o tavă dreptunghiulară cu pereţii mai înalţi.

Speli peştele, îl tai bucăţi pe care le aşezi în sosul din tavă, pui apoi cartofii tăiaţi ron­dele, presari brânza rasă şi dai totul la cuptor pentru 25 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.