Mamaliga cu branza de capra si masline negre

Printeaza

O reteta de mamaliga cu branza de capra si masline negre din: apa, malai, sare, unt, rosii, masline negre, spanac, telemea de capra, smantana si piper.

Ingrediente:Mamaliga cu branza de capra si masline negre

  • 500ml apa
  • 150g malai
  • 1 lingurita sare
  • 5 g unt
topping:
  • 4 rosii
  • 100g masline negre fara samburi
  • 500g spanac proaspat
  • 200g telemea rasa de capra
  • 100ml smantana
  • piper
Mod de preparare:
Punem apa la fiert cu sare. Cand clocoteste presaram malaiul amestecand incontinuu cu telul.O fierbem cel putin 15 minute.. Inainte de a opri focul adaugam 50g unt si amestecam.

Tava pe care o vom folosi o ungem cu unt. Punem mamaliga in tava si o presam cu o lingura de lemn pana cand acoperim toata suprafata. Asezam toppingul.

Toppingul: Ungem uniform blatul de pizza cu smantana. Asezam pe toata suprafata ei rosiile taiate rondele.  Presaram maslinele.

Fierbem spanacul si apoi il pasam. Cu ajutorul unei linguri punem spanac din loc in loc. Peste toate presaram branza rasa de capra si adaugam piper.

Mamaliga cu branza de capra si masline negre

Mamaliga cu branza de capra si masline negre

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.