Malai prajit

Printeaza

Malai prajit din: gaina, malai, apa, patrunjel, usturoi, sare.

Ingrediente:

  • 1 gaina grasaMalai_prajit
  • 200 g malai
  • 1 l apa
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • usturoi, dupa gust
  • sare

 

Mod de preparare:

Toata pielita, impreuna cu grasimea de pe gaina le topesti bine. In grasimea ramasa adaugi 200 g malai. Amesteci pana se prajeste, apoi torni 1 l apa si lasi sa fiarba. Din gaina ramasa, de exemplu pieptul si pulpele, tai cuburi mai mari.

Pui sa fiarba impreuna cu patrunjelul taiat marunt, iar la sfarsit adaugi usturoiul ras si sare dupa gust.

Malai prajit

Malai_prajit

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.