Maioneza de avocado

Printeaza

 

Ingrediente:Maioneza de avocado

  • 1 avocado bine copt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita rasa mustar
  • sare
  • ulei de floarea soarelui presat la rece

 

Mod de preparare:

Avocado se scobeste de miez, se paseaza la robot pana rezulta o pasta omogena. Se adauga apoi zeama de lamaie, sarea si mustarul si se mixeaza.

La urma se adauga ulei putin cate putin, ca si in cazul maionezei clasice, pana rezulta o textura spumoasa si asemanatoare maionezei.

Se poate servi cu tulpina de telina, fasiute de ardei, seminte de floarea soarelui aromate cu usturoi si oregano (reteta in curand) si paine multicereale .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.