Legume fierte cu peste afumat

Printeaza

Retete_5Cartofii, morcovii, ţelina şi dovlecelul – fierte în supă, tăiate felii subţiri, amestecate cu roşii şi ardei felii, peşte afumat tăiat feliuţe, ou fiert tare trecut pe râzătoare – se servesc ca un fel de mâncare.

Peste amestecul acesta se pune un sos de: muştar, ulei, oţet, piper măcinat, frunze de cimbru sau busuioc tocate fin. Se omogenizează salata, se serveşte ca un fel de mâncare, înainte de fasole.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.