Fasole verde cu jambon

Printeaza

Fasole verde cu jambon din: fasole verde, jambon, faina, ceapa verde, supa, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Fasole verde cu jambon

  • 1 kg fasole verde
  • 300 g jambon
  • 5-6 fire ceapa verde
  • 1 lingura cu faina
  • 1 cana cu supa
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu ulei

 

Mod de preparare:

Curăţaţi fasolea de vârfuri şi codiţe, spălaţi în apă călduţă şi o puneţi la fiert în apă care clocoteşte.

Fierbeţi acoperit 30 min, scurgeţi zeama şi adăugaţi peste fasole jambonul felii, tras în puţin ulei împreună cu ceapa verde tocată fin.

Presăraţi făină, săraţi, piperaţi şi fierbeţi acoperit 15 min. Serviţi mâncarea caldă, cu pâine proaspătă şi vin alb.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.