Legume cu paste si sunca la tigaie

Printeaza

Legume cu paste si sunca la tigaie din: gris, faina, oua, sare, praz, usturoi, dovleac, unt, smantana, piper, nucsoara si sunca.

Ingrediente:Legume_cu_paste_si_sunca_la_tigaie

  • 300 g gris
  • 100 g faina
  • 1 ou
  • sare
  • 2 tulpini praz
  • 1 catel de usturoi
  • 500 g dovleac
  • 2 linguri unt
  • 100 ml smantana
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 100 g sunca

 

Mod de preparare:

Amestecati grisul, faina si oul. Adaugati 170-200 ml apa si formati un aluat. faceti din el un rulou cu diametru de circa 2 cm. taiati-l bucati de 1 cm grosime, apoi rulati-le si formati serpisori. Fierbeti-i in apa cu sare 3-5 minute, apoi lasati-i sa se scurga.

Pregatiti legumele. Taiati prazul si usturoiul marunt, iar dovleacul, cuburi. Incingeti untul intr-o tigaie mare si caliti legumele circa 5 minute. Adaugati paste si caliti-le putin. Incorporati smantana si condimentati totul cu sare, piper si nucsoara. Taiati sunca si presarati-o peste legume. Ornati totul cu verdeata.

Legume cu paste si sunca la tigaie

Legume_cu_paste_si_sunca_la_tigaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.