Mici bulgaresti cu chimen si ceapa (Kebapcheta)

Printeaza

Kebapcheta, mici bulgaresti cu chimen si ceapa din: carne tocata, ceapa, chimen, piper, sare.

Kebapcheta_mici_bulgaresti_cu_chimen_si_ceapa

Ingrediente:

  • un kg carne tocată amestec (60% porc şi 40% oaie sau 40% porc, 30% oaie şi 30% vitel)
  • o ceapă
  • 3 g chimen
  • 3 g piper negru
  • 20 g sare

 

 

Mod de preparare:

Carnea se presară cu sare si se lasă patru ore la frigider.

Apoi, se amestecă bine cu condimentele, ceapa tăiată-mărunt şi 2-3 linguri de apă.

Se lasă din nou la frigider pentru 4 ore.

Apoi, se rulează cu mâinile umede si se pun micii pe grătarul bine încins.

Kebapcheta, mici bulgaresti cu chimen si ceapa

Kebapcheta_mici_bulgaresti_cu_chimen_si_ceapa

Pofta buna!

 


 

Poate te intereseaza si:

Mici cu carne de vanat

Mici cu carne de vanat

Mici cu carne de vanat din: carne de cerb, carne de mistret, slanina, sare, piper, usturoi, cimbru, bicarbonat. Ingrediente: carne de cerb carne de mistreţ slănină sare piper usturoi cimbru 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu   Mod de preparare: Dai carnea prin maşina de tocat împreună cu slănina, adaugi condi­mente şi 1 linguriţă de bicarbonat […]

 

Mici cu carne de vanat

Mici cu cartofi prajiti

Mici cu cartofi prajiti din: carne de vita, cimbru, ardei iute, usturoi, supa de carne, seu de oaie, cartofi, ulei, sare, rosii, marar. Ingrediente: Micii: 1 kg carne macră de vită cimbru uscat boia de ardei iute zeamă de usturoi 1 cană cu supă de carne 1 lingură cu seu de oaie Garnitura: 1 1/2 […]

 

Mici din carne de vanat

Mici din carne de vanat

Mici din carne de vanat din: carne de cerb, carne de mistret, slanina, sare, piper, usturoi, cimbru, bicarbonat. Ingrediente: carne de cerb carne de mistreţ slănină sare piper usturoi cimbru 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu   Mod de preparare: Dai carnea prin maşina de tocat împreună cu slănina, adaugi condi­mente după gust şi 1 linguriţă […]

Mici de oaie

Mici cu cimbru si ienibahar

Mici cu cimbru si ienibahar din: carne de porc (ceafă), carne de vită (pulpă), seu de oaie, usturoi, cimbru, sare, piper, boabe ienibahar, bicarbonat. Ingrediente: 1 kg carne de porc (ceafă) 1 kg carne de vită (pulpă) 125 g seu de oaie 10 căţei de usturoi 1 linguriţă cimbru sare piper 4 boabe ienibahar 1 linguriţă bicarbonat   Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.