Jeleu din smantană

Printeaza

 

Ingrediente:Jeleu din smantană

  • 1 kg smîntînă
  • 7 foi gelatină albă
  • 1 foaie gelatină roşie
  • 1/2 pahar apă
  • 3/4 baton vanilie
  • 350 g zahăr
  • 250 g frişcă bătută

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert vanilia cu jumătate pahar apă, pînă ce dă cîteva clocote, se dă la o parte şi se adaugă gelatina ca să se dizolve, apoi se strecoară.

Separat se bate smîntîna cu zahărul pînă se fac ca o spumă, se adaugă gelatina dizolvatăşi 250 g frişcă.

Se pune în formă şi se dă la rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Nu am mai auzit pana acum de un astfel de jeleu, ce inseamna reteta asta, jeleu din smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.