Gratin de carne tocata

Printeaza

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200C. Intr-un vas larg, încinge 2 linguri ulei şi prăjeşte 5min 2 buc. ardei gras tăiate cu 2 foi de dafin. Adaugă 500 g carne tocată de vită sau de porc sau granule de soia şi prăjeşte 5 min. Adaugă 700 ml suc gros de roşii cu 4 căţei de usturoi tăiaţi felii, pătrunjel tocat şi fierbe 15min, până se îngroaşă.

Toarnă într-un vas de 2 litri. Fierbe 250 g macaroane, scurge de apă şi combină cu 400g smântână şi 150g brânză rasă. Toarnă în vas, presară 30g parmezan şi dă la cuptor 15 min.

Gratin de carne tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.