Glazura de cacao

Printeaza

Glazura de cacao din: cacao, zahar pudra, ulei, apa.

Ingrediente:Glazura de cacao

  • 2 linguri de cacao
  • 100 g zahăr pudră
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de apă

Mod de preparare:

Zahărul se mestecă cu cacao, se adaugă trep­tat apă caldă şi se amestecă până se obţine o cremă groasă.

La sfârşit se adaugă uleiul.

Crema obţinută se foloseşte drept glazură pentru checuri şi prăjituri.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Tort imperial cu ciocolată

Tort cu glazura de ciocolata cu menta

Tort cu glazura de ciocolata cu menta din: cacao, apa, unt, zahar, mere, bicarbonat, faina, vanilie, praf de copt, lapte, ciocolata. Ingrediente: 60 g cacao 180 ml apă fiartă 180 g unt moale 1 3/4 cană cu zahăr 180 g sos de mere 125 ml iaurt simplu 5 g bicarbonat de sodiu 5 ml esenţă […]

 

Prajitura cu glazura de caramel

Prajitura cu mere si glazura de albus

Prajitura cu mere si glazura de albus din: faina, unt, zahar, oua, vanilie, mere, pesmet. Ingredinete: 100 g făină 30 g unt 2 linguriţe zahăr pudră 1 gălbenuş 2 albuşuri vanilie 250 g mere 1 lingură zahăr tos 1 lingură pesmet   Mod de preparare: Din făină, unt şi gălbenuş se prepară o cocă de […]

 

Eclere cu crema de vanilie

Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata din: faina, ulei, apa, oua, lapte, zahar, vanilie, ciocolata. Ingrediente: 200 g făină 100 ml ulei 200 ml apă 5 ouă Pentru cremă: 500 ml lapte 100 g zahăr 2 ouă 140-150 g făină esenţă de vanilie Pentru ornat: glazură de ciocolată   Mod de preparare: […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.