Friptură de vită şi legume la tigaie

Printeaza

Friptură de vită şi legume la tigaie din: cartofi, ceapa verde, broccoli, ardei rosu, carne de vita, ulei, supa, boabe de porumb, amidon, sare, piper, lapte, unt, nucsoara, chilli si patrunjel.

Ingrediente:Friptura_de_vita_si_legume_la_tigaie

  • 500 g cartofi
  • 2 cepe verzi
  • 500 g broccoli
  • 1 ardei rosu
  • 500 g carne de vita
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml supa
  • 1 cutie boabe de porumb (425 ml)
  • 1 lingura amidon
  • sare
  • piper
  • 125 ml lapte
  • 2 linguri unt
  • nucsoara rasa
  • 1/2 lingurita chilli
  • putin patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Fierbeţi cartofii în coajă cca. 30 de minute. Tăiaţi legumele mărunt. Tăiaţi carnea cuburi, prăjiţi-o în ulei pe am­bele părţi, stingeţi-o cu supă şi lăsati-o să fiarbă încet 40 min. Adăugaţi legumele şi porumbul scurs şi fierbeţi totul cca. 7 min.

Amestecaţi amidonul cu apă rece, încorporaţi-l şi fierbeţi mai departe, apoi condimentaţi cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, pasaţi-i împreună cu untul şi laptele fierbinte. Condimentaţi piureul cu sare, piper, nucşoară, chili şi pătrunjel. Formaţi găluşte din piure şi aşezaţi-le peste legume şi carne.

Friptură de vită şi legume la tigaie

Friptura_de_vita_si_legume_la_tigaie

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • friptura de vita la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.