Fasole pastai batuta

Printeaza

Fasole pastai batuta

Ingrediente:Fasole pastai batuta

  • 500 g fasole albă lată
  • 150 ml ulei
  • 300 g ceapă
  • 25 g usturoi
  • sare
  • 1 lingură pastă de bulion

 

Mod de preparare:

Fierbi fasolea în 3-4 ape, iar în ultima apă pui sare. Când a fiert, scurgi apa şi treci fasolea prin maşina de tocat.

Adaugi mujdei de usturoi, sare, jumătate din ulei şi amesteci bine până obţii o pastă spumoasă.

Ceapa o tai peştişori, o rumeneşti în ulei, adaugi pastă de bulion, după care torni totul peste fasole.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.