Egg drop soup (Supa)

Printeaza

Egg drop soup

Ingrediente:Egg drop soup (Supa)

  • supa de pui (strecurata)
  • citeva frunze de loboda sau salata verde
  • 1 ou
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o oala de supa se pune la fiert supa de pui strecurata. Intre timp se spala si se rup putin frunzele de salata (sau loboda).

Cind supa fierbe, se adauga frunzele in ea si se lasa pina da din nou in clocot. Se sparge cite un ou in supa clocotind. Se ia de o parte. Se adauga sare,piper si verdeata tocata.

Se serveste calda.Se poate servi cu crutoane sau paine prajita data cu usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.