Drob de miel cu verdeata

Printeaza

Drob de miel cu verdeata din: oua, usturoi, ficat de miel, rinichi de miel, plamani de miel, inima de miel, ceapa verde, usturoi verde, ceapa alba, patrunjel si prapure de miel.

Ingrediente:Retete_10

  • 10 buc. oua
  • 5 catei de usturoi
  • 1 buc. ficat de miel
  • 1 pereche de rinichi
  • 1 pereche de plamani
  • 1 buc. inima
  • 1 legatura ceapa verde mare
  • 1 legatura mare de usturoi verde
  • 1 buc. ceapa alba mare de tot
  • 1 legatura mare de patrunjel
  • 1 buc. prapure de miel

 

Mod de preparare:

Incepem prin a macina organele mielului in masina de tocat, dupa ce le-am terminat de macinat, taiem bucati cat mai mici sau le macinam, cozile de la ceapa verde si de la usturoiul verde. Partea alba o lasam de-o parte. Adaugam si catei de usturoi pisati, in acest amestec.

Taiem ceapa mare marunt si o punem la calit in wok alaturi de partea alba ramasa de la cozile de usturoi si ceapa. Cand ceapa si usturoiul prind o nunata translucida, adaugam si organele macinate si le lasam sa se caleasca vre-o 10 minute. Punem 5 oua la fiert, dupa care le taiem marunt cu cutitul.

Luam wok-ul cu organele dupa foc si le lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit, adaugam ouale fierte taiate marunt, dar si 5 oua crude, pentru a lega compozitia. Ungem o tava de chec cu putina untura, intindem prapurele pe tava si adaugam compozitia, o acoperim cat mai bine cu marginile de la prapure si o dam la cuptor. A stat la cuptor  1 ora jumate.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.