Dovlecei umpluti cu branza de vaci

Printeaza

Dovlecei umpluti cu branza de vaci din: dovlecei, branza de vaci, unt, marar, sare.

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu branza de vaci

  • dovlecei
  • branza de vaci
  • unt
  • marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi 4 do­vlecei, îi tai în jumătate, pe lungime, le scoţi miezul, îi opăreşti şi îi laşi să se scurgă. Intre timp, freci 150 g brânză de vaci cu 2 ouă şi 1 lingură de unt, apoi adaugi 1 legătură de mărar tocat şi sare după gust.

Umpli dovleceii şi îi aşezi într-o cratiţă cu unt, torni şi o ceaşcă de apă şi îi dai la cuptor. Când îi aduci la masă, torni smân­tână peste dovleceii umpluţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.