Desert cu pişcoturi şi pere fierte in vin

Printeaza

Desert cu pişcoturi şi pere fierte in vin

Desert cu pişcoturi şi pere fierte in vin din: piscoturi, pere, scortisoara, zahar, vin, cuisoare.

Ingrediente: 

  • 200 g pişcoturi
  • 1 kg pere
  • 1 lingură scorţişoară
  • 150 g zahăr
  • 1 l vin roşu
  • 20 de cuişoare

 

Mod de preparare:

Cureţi perele de coajă, înfigi câte 3-4 cuişoare în fiecare pară şi le pui să fiarbă în vinul roşu cu zahărul şi scorţişoara. După 7-8 minute dai fructele deoparte, pui în cupe câte o pară, o parte din vin şi le dai la rece.

La masă aduci cu două pişcoturi alături, pe care fiecare mesean le va înmuia întâi în vinul fiert.

Desert cu pişcoturi şi pere fierte in vin

Desert cu pişcoturi şi pere fierte in vin

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.