Crostini cu icre de masline si gogosar

Printeaza

Crostini cu icre de masline si gogosar din: măsline negre dietetice, măsline verzi, unt, oua, gogosar,  baghetă franţuzească, piper, boia dulce, pătrunjel sau altă verdeaţă.

Crostini cu icre de masline si gogosar

Ingrediente:

  • 100 g măsline negre dietetice
  • 100 g măsline verzi
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • 1/2 gogoşar
  • 1/2 baghetă franţuzească
  • câte 1 praf de piper si boia dulce
  • câteva frunze de pătrunjel sau altă verdeaţă

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, le răceşti forţat şi le decojeşti cu grijă. Le tai în jumătăţi si le scoţi gălbenuşurile. Cureţi măslinele de sâm­buri şi le treci separat prin maşina de tocat, întâi pe cele verzi, apoi pe cele negre.

Freci spumă untul moale, adus la temperatu­ Tai albuşurile fierte şi gogoşarul în fâşii subţiri. Tai bagheta oblic, în felii groase de 2 cm, pe care le prăjeşti pe o tigaie teflo­nată, pe ambele părţi.

Călduţe, le ungi pe porţiuni diferite cu cele două paste şi le decorezi cu albuş, verdeaţă şi gogoşar.

Crostini cu icre de masline si gogosar

Crustini_cu_icre_de_masline_si_gogosar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.