Crema de ciocolata alba
PrinteazaCrema de ciocolata alba din: ciocolata cu lapte, ciocolata alba, lapte, amidon, zahar si baton de vanilie.
- 100 g ciocolata cu lapte
- 50 g ciocolata alba
pentru crema:
- 350 ml lapte
- 1/2 lingura cu amidon
- 1 lingura cu zahar
- 100 g ciocolata alba
- 1/2 baton de vanilie
Mod de preparare:
Pune laptele la fiert cu batonul de vanilie. Dupa ce a dat într-un clocot, îndepărtează vanilia. Separat, amestecă amidonul cu zahărul şi câteva linguri cu lapte călduţ. Toarnă apoi peste restul de lapte şi amestecă energic pentru a nu rămâne cocoloaşe.
După ce s-a legat compoziţia, opreşte focul şi incorporează ciocolata albă dată pe râzătoare. Omogenizează şi repartizează în două pahare. Cât este fierbinte, rade deasupra ciocolata cu lapte şi pe cea albă. Lasă să se răcească complet.
Crema de ciocolata alba
Pofta buna!