Cotlete de porc gratinate cu emmental

Printeaza

Cotlete de porc gratinate cu emmental din: cotlete de porc, emmental, unt, ulei, smantana, mustar de Dijon, sare, piper.
Ingrediente:Cotlete de porc gratinate cu emmental

  • 6 cotlete de porc
  • 100 g brânză Emmental
  • 50 g unt
  • 3 linguri ulei
  • 8 linguri smântână
  • 1 lingură muştar de Dijon
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se rumenesc pe ambele părţi cotletele, în unt cu ulei. Smântână se bate bine cu muştarul. Se pun cotletele într-o tavă, se pudrează cu sare şi piper, se acoperă cu smântână bătută cu muştar şi apoi cu brânza tăiată felii.

Se coace în cuptorul încins timp de 10-15 minute.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.