Coşuleţe de parizer cu ouă

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de cosulete de parize cu oua din: parizer, oua, ulei de masline, sare, piper si unt.

Ingrediente:Coşuleţe de parizer cu ouă

  • 4 felii de parizer
  • 4 oua
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 40 g unt

 

Mod de preparare:

In grăsime puţin încinsă, pui feliile de parizer (fără să le scoţi pielita de pe margine), până se strâng ca nişte coşuleţe. In fiecare coşuleţ astfel obţinut spargi câte un ou, presari sare, piper, câte un vârf de cuţit de unt proaspăt şi acoperi tigaia cu un capac.

După 3-4 minute, ouăle sunt gata. Serveşti coşuleţele calde, garnisite cu feliuţe subţiri de gogoşari şi castrave­ciori. Pâinea servită este graham, de secară sau pâine neagră.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.