Conopida cu orez, praz si boabe de porumb

Printeaza

Conopida cu orez, praz si boabe de porumb din: orez, praz, conopida, ghimbir, ardei, rosii, boabe de porumb, supa de legume, zahar brun, ulei de masline, chimen, piper, sare, patrunjel.

Ingrediente:Conopida_cu_orez_praz_si_boabe_de_porumb

  • 250 g orez
  • 2 fire de praz
  • 1 kg conopidă
  • ½ linguriță ghimbir uscat mărunțit, șofran sau curry
  • 1 ardei
  • 4 roșii
  • 200 g boabe de porumb din conservă
  • 500 ml supă de legume
  • 1 linguriță zahăr brun
  • 1 lingură ulei de măsline
  • chimen
  • piper
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Alegi orezul, îl speli în mai multe ape și îl fierbi în 500 ml apă. Îl păstrezi la cald până pregătești legumele. Desfaci conopida în buchețele. Cureți ardeiul și prazul. Speli toate legumele.

Tai prazul în rondele și ardeiul în fâșii. Fierbi roșiile, apoi le treci prin sită. Fierbi conopida timp de 10 minute. Înăbuși prazul și ardeiul împreună cu uleiul și puțină apă.

Adaugi boabele de porumb, zahărul, conopida scursă, orezul, pasta de roșii, sare și condimente după gust. Servești preparatul decorat cu pătrunjel fin tocat.

Conopida cu orez, praz si boabe de porumb

Conopida_cu_orez_praz_si_boabe_de_porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.