Colţunaşi cu varză călită cu mărar

Printeaza

Colţunaşi cu varză călită cu mărar din: ulei, varza calita, ceapa, marar, cimbru, piper, faina, apa, gris si sare.

Ingrediente:Coltunasi_cu_varza_calita_cu_marar

  • 300 ml ulei
  • 400 g varza calita
  • 1 ceapa
  • marar
  • cimbru
  • piper
  • 400 g faina
  • 200 ml apa
  • 1 lingurita gris
  • 1/2 lingurita sare

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa puţin, apoi o amesteci cu varza tocată mă­runt (varza să fie acră), adaugi piperul, cimbrul, grisul, după gust. Când este gata, o dai la ră­cit. între timp, pregăteşti aluatul, într-un vas adaugi apă caldă cu puţină sare şi frămânţi împreună cu făina, până nu se mai lipeşte aluatul de mâini.

Intinzi foaia subţire de 2-3 mm pe care o tai cum vrei, pătrate sau triunghiuri. Pe fiecare pătrat pui câte o lin­gură de varză şi mărar şi pre­sezi bine cu degetul, să nu iasă conţinutul. Prăjeşti colţunaşii într-o tavă cu ulei, până se ru­menesc uşor pe ambele părţi. Serveşti colţunaşii calzi. Este o reţetă care merge foarte bine şi în perioada de post.

Colţunaşi cu varză călită cu mărar

Coltunasi_cu_varza_calita_cu_marar

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Nu am mancat coltunasi cu varza calita pana acum

  2. Ce pofta mi-ai facut de niste coltunasi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.