Cod gratinat

Printeaza

O reteta de cod gratinat din: fileuri de cod, cartofi, morcov, ardei, ceapa, usturoi, rosii cherry, vin alb, ulei de masline, unt, lamaie, marar verde, sare si piper.

Ingrediente:Cod gratinat

  • 4 fileuri de cod
  • 1 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 4-5 rosii cherry
  • 200 ml vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita unt
  • 1 lamaie
  • marar verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai rondele subţiri şi o că­leşti în ulei bine încins împreună cu morcovul şi cartoful tăiaţi cubuleţe şi ardeiul tăiat fâşii.

Pui legumele că­lite într-un vas termorezistent uns cu unt, aşezi peste ele fileurile de peşte, roşiile tă­iate pe jumătate, con­dimentezi cu usturoi zdrobit, sare şi piper, după gust, adaugi vin (sau apă, pentru vari­anta mai dietetică) şi in­troduci vasul la cuptor pentru circa 30-40 de minute.

Serveşti peşte­le cald, garnisit cu mă­rar verde şi lămâie.

Cod gratinat

Cod gratinat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.