Cochilii cu legume

Printeaza

Cochilii cu legume din: broccoli, ardei grasi, patrunjel, masline negre, usturoi, sare, paste in forma de cochilie, ulei de masline, supa de legume instant si piper.

Ingrediente:Cochilii_cu_legume

  • 500 g broccoli
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 40 g masline negre
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 350 g paste in forma de cochilie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 125 ml supa de legume (instant)
  • piper

 

Mod de preparare:

Broccoli se spala si se rupe buchetele. Ardeiul se spala, se curata si se taie fasii. Se spala si se toaca patrunjelul.

Maslinele se curata de samburi. Se curata usturoiul. Se oparesc buchetelele de broccoli circa 5 minute in apa clocotita apoi se scurg.

Se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.

Se incinge uleiul si se calesc fasiile de ardei si usturoiul zdrobit. Se adauga supa si se lasa sa fiarba inabusit 5 minute.

Se adauga broccoli, maslinele si patrunjelul. Se condimenteaza totul cu sare si piper.

Se scurg cochiliile de apa, se amesteca impreuna cu legumele si se servesc calde, eventual presarate cu putin piper negru macinat mare.

 

Cochilii cu legume

Cochilii_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Coquilles St Jacques cu sunca de Praga

Cochilii Saint-Jacques prajite si prosciutto crocant cu rosii coapte si piure de fasole alba

Cochilii Saint-Jacques prajite si prosciutto crocant cu rosii coapte si piure de fasole alba din: scoici, rosii, prosciutto, sare, piper, oregano, usturoi, ardei, ansoa, fasole. Ingrediente: 4 roşii lunguieţe mari, coapte, tăiate în sferturi sare şi piper negru proaspăt măcinat puţin oregano uscat ulei de măsline 8 felii de prosciutto căţel mic de usturoi, tocat […]

Cochilii cu somon gratinate

Cochilii cu somon gratinate

Cochilii cu somon gratinate din: cochilii de scoici, rosii, somon, svaiter, piper. Ingrediente: 24 cochilii de scoici mari 3-4 roşii 300 g fileuri de somon 200 ml smântână 150 g şvaiţer ras piper alb   Mod de preparare: Se pun cochiliile surate pe o tavă de dimensiuni potrivite. Se fierbe 3 minute peştele în apă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.