Coaste la cuptor

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de coaste la cuptor din: coaste, sare, piper, boia, cartofi, unt, lapte si muraturi.

Ingrediente:Coaste la cuptor

  • cate 300 g coaste
  • sare
  • piper
  • boia
  • cartofi
  • unt
  • lapte
  • murături

 

Mod de preparare:

Coastele lăsate mai cu carne se taie porţii, se aşază într-o tavă, se sărează, se condimentează şi se dau la cuptor până se rumenesc bine pe ambele părţi. Din cartofi, unt şi lapte cald se prepară un piure spumos ce se serveşte cu coastele rumenite şi nişte murături pişcătoare. Un pahar cu bere blondă sau unul cu vin roşu uşor vor fi de nelipsit.

 

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • coaste la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.