Ciuperci cu migdale in pergament

Printeaza

O reteta de ciuperci cu migdale in pergament din: ciuperci, usturoi, ceapa, seminte de anason, rosii cherry, masline, migdale, oregano si ulei de masline.

Ingrediente:Ciuperci cu migdale in pergament

  • 600 g ciuperci albe de cultura (champignon)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe mici
  • 2 lingurita seminte de anason
  • 10 rosii cherry
  • 10 masline fara samburi
  • 30 g migdale decojite
  • 4-5 fire de oregano verde
  • 3 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Rumeniti migdalele 5-6 minute in cuptorul incins. Spalati ciupercile, curatati-le si taiati-le in sferturi pe cele mari, iar pe cele mici in doua sau lasati-le intregi, apoi puneti-le intr-un vas.

Peste acestea presarati anasonul, firele de oregano, tocate, rosii taiate in jumatati, usturoiul, maslinele, ceapa taiata bucatele si migdalele rumenite. Condimentati totul cu ulei, sare si piper. Puneti amestecul in 4 cosulete de hartie de copt, strangeti bine si legati pastea de deasupra cu ata si puneti-le la cuptor, la foc potrivit, pentru 25-30 de minute.

Ciuperci cu migdale in pergament

Ciuperci cu migdale in pergament

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.