Ciorba din Tara Motilor

Printeaza

Ciorba din Tara Motilor

Ciorba din Tara Motilor din: varza, carne de porc afumata, ceapa, usturoi, faina, marar, lapte acru, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 1 varză mică
  • 500 g carne de porc afumată
  • 1 ceapă
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 2 linguri făină
  • 1 legătură mărar
  • 0,5 I lapte acru
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai carnea bucăţi şi o pui la fiert cu apă rece. Speli varza, cureţi ceapa, le tai mărunt şi le căleşti împreună. în alt vas rumeneşti puţin făina în ulei, stingi cu o cană de apă, dai într-un clocot şi torni sosul peste varză.

Amesteci, apoi răstorni totul în oala cu carne care fierbe. Potriveşti de sare, torni laptele acru şi mai dai ciorba în câteva clocote.

La final adaugi mărarul şi usturoiul tocate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.