Ciorba de aripioare de pui si curry
PrinteazaCiorba de aripioare de pui si curry din: aripioare de pui, bulion, ceapa, ardei capia, morcov, rosie, usturoi, piper, curry, ardei iute, cimbru verde, frunze de salvie, boia dulce, apa, sare.
- 500 g aripioare de pui
- 2 linguri bulion
- 2 cepe potrivite
- 2 ardei capia
- 1 morcov mare
- 1 rosie
- 4 catei de usturoi
- piper macinat si piper boabe
- 1 lingurita curry
- 1 ardei iute
- cimbru verde
- frunze de salvie
- boia dulce
- 2 l apa
- sare
Mod de preparare:
Splei aripioarele de pui si le fierbi in apa cu sare. Cureti si speli ceapa, ardeii, usturoiul, morcovul si rosia. Le tai cubulete si le calesti in ulei timp de 5 minute. Adaugi bulionul si praful de curry. Pui totul peste supa de pui si asezonezi dupa gust cu sare si piper.
Lasi sa fiarba 35 de minute si la final adaugi ardeiul iute taiat marunt, piper boabe. Servesti ciorba calda presarata cu boia dulce, frunzele de salvie si cimbru verde.
Ciorba de aripioare de pui si curry
Pofta buna!