Chifelute de curcan cu portocale

Printeaza

Chifelute de curcan cu portocale din: pulpa de curcan, portocale, condimente, piper, suc de portocale, suc de rosii si verdeata.

Ingrediente:Chifelute_de_curcan_cu_portocale

  • 4 pulpe de curcan
  • 4 portocale
  • condimente pentru friptură
  • jumătate de linguriţă de sare
  • jumătate de linguriţă de piper
  • 2 linguri suc de portocale
  • o ceaşcă de suc de roşii
  • verdeaţă după gust

 

Mod de preparare:

Carnea dezosată se toacă în maşina de carne sau în mixer. Dacă folosiţi mixerul, tocaţi carnea mare, deci nu o transformaţi într-o pastă.

Aceasta se combină cu condimentele. Mixaţi şi portocalele cu tot cu coajă, dar fără sâmburi. Turnaţi amestecul peste carne. Se fac chifteluţele.

Acestea se coc într-o tigaie de teflon de calitate, în grăsimea proprie. Nu se foloseşte adaos de ulei.

Faceţi un dressing din tomate, sare, piper, suc de portocale şi o linguriţă de oţet. Cu acest amestec, stropiţi chifte­luţele cât sunt încă în tigaie, mai lăsaţi-le câteva secunde, apoi luaţi-le de pe foc.

Ulterior, se servesc cu verdeaţă proaspătă, to­cată fin. înfigeţi câte o scobitoare în fiecare chifteluţă.

Chifelute de curcan cu portocale

Chifelute_de_curcan_cu_portocale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.