Cartofi umpluti cu spanac

Printeaza

Cartofi umpluti cu spanac din: cartofi, spanac, usturoi, ulei, feta, smantana, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_umpluti_cu_spanac

  • 8 cartofi mijlocii
  • 250 g spanac
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 150 g brânză feta
  • 2 linguri smântână
  • 3 linguri caşcaval ras
  • piper proaspăt măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui la fiert în coajă. Speli spanacul în mai multe ape, îl laşi să se scurgă şi îl toci mărunt. Incingi uleiul şi căleşti spanacul tocat şi usturoiul curăţat, tăiat în felioare.

Amesteci, iar când spanacul s-a înmuiat, îl iei de pe foc şi încorporezi brânza mărunţită, smântână, piper proaspăt măcinat şi eventual puţină sare.

Tai cartofii în două, pui pe fiecare jumătate compoziţie şi îi coci pe grătarul cuptorului, la 200°C, până se rumenesc bine. Spre sfârşit, îi presari cu puţin caşcaval.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.