Cartofi Dana

Printeaza

Cartofi Dana din: cartofi, cascaval, unt, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi Dana

  • 1,5 kg cartofi
  • 300 g cascaval
  • 150 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata cartofii de coaja, se spala in apa rece, se taie in felii rotunde. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei un rand de cartofi peste care se presara sare, piper pisat, cascaval ras si bucatele mici de unt.

Se asaza al doilea rand de cartofi pregatiti in acelasi fel ca primul rand de cartofi. Se continua pana se termina cartofii. Ultimul va fi un strat mai gros de cascaval ras.

Se baga tava la cuptor până când cartofii se înmoaie. Se servesc calzi, stropiţi cu unt topit deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.