Carne de porc cu usturoi si rosii

Printeaza

Carne de porc cu usturoi si rosii din: carne de porc, ulei, usturoi, rosii, sare, piper, cimbru, verdeata.Carne de porc cu usturoi si rosii

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc macra
  • 2 linguri ulei
  • 5-6 catei de usturoi
  • 4-5 rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeata tocata

 

Mod de preparare:

Carnea taiata in bucati potrivite, se rumeneste in ulei incins.

Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt.

Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.