Bors de pui cu legume

Printeaza

Bors de pui cu legume din: tacamuri de pui, morcov, pastarnac, ceapa, cartofi, pastai de fasole, rosii, sare, bors si patrunjel.

Ingrediente:Bors_de_pui_cu_legume

  •  tacamuri de pui
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 cepa
  • 2 cartofi
  • cateva pastai de fasole
  • 2 rosii
  • sare
  • 1 litru de bors
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, pui ceapa cu 2 litri de apă la fiert. După ce a dat în clocot, adaugi restul legumelor, fără roşii. Laşi să fiarbă pe jumătate şi adaugi măruntaiele. După ce au fiert şi acestea pui roşiile tăiate bucăţi. Fierbi borşul separat şi îl torni după ce au fiert roşiile. Potriveşti de sare şi după două clocote, stingi focul şi presari pătrunjel.

Bors de pui cu legume

Bors_de_pui_cu_legume

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Hmmmm, mi-ai dat o idee cu borsul asta de pui

  2. Ciorba de bolnavi …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.