Bezele cu sos de pere si fructe

Printeaza

Bezele cu sos de pere si fructe din: albusuri, zahar tos, pere, suc de lamaie, zahar vanilinat, ulei din seminte de struguri, sare, fulgi de banane si rodii.

Ingrediente:Bezele_cu_sos_de_pere_si_fructe

  • doua albusuri
  • 130 g zahar tos
  • doua pere
  • doua lingurite cu suc de lamaie
  • doua pliculete zahar vanilinat
  • doua lingurita cu ulei din seminte de struguri
  • un var de lingurita cu sare
  • 100 g fulgi de banane uscate
  • doua rodii

 

Mod de preparare:

Perele se spală, se curăţă de coajă şi căsuţa cu seminţe, se taie cubuleţe şi se pun într-un bol împreună cu un pliculeţ de zahăr vanilinat, o linguriţă cu suc de lămâie şi se pasează până capătă aspectul de piure. Se pune într-un ibric împreună cu uleiul din seminţe de struguri şi se fierbe la foc mic trei- patru minute.

Albuşurile se mixează până încep să se întărească, se adaugă zahărul tos, zahărul vanilinat rămas, sarea şi sucul de lămâie. Se mixează până se obţine o spumă tare, se pune în pistolul pentru fursecuri şi se toarnă grămăjoare pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se introduc în cuptorul încins dat cu focul la minim, se deschide uşa cuptorului, se ţin până încep să capete o culoare galbenă şi se opreşte focul. Se servesc alaturi de sosul de pere, cu fulgi de banane si seminte de rodie.

Bezele cu sos de pere si fructe

Bezele_cu_sos_de_pere_si_fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.