Ardei copti, umpluti cu branza de capra proaspata

Printeaza

Ardei copti, umpluti cu branza de capra proaspata din: ardei capia, branza de capra, ardei gras, patrunjel, ardei iute, sare si piper.

Ingrediente:Ardei_copti_umpluti_cu_branza_de_capra_proaspata

  • 4 bucati ardei capia verde
  • 200 g branza de capra
  • 30 g ardei gras rosu
  • 5 g patrunjel
  • 3 g ardei iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ardeii capia verzi se taie jumătăţi, se condimentează şi se intro­duc în cuptorul încins, circa 10 minute. Se lasă să se răcească 5 minute. Brânza de capră se amestecă cu ardeii tăiaţi cuburi. Compoziţia se introduce în ardei, peste care se presară verdeaţă tăiată fin.

Ardei copti, umpluti cu branza de capra proaspata

Ardei_copti_umpluti_cu_branza_de_capra_proaspata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.