Aperitive cu branza de burduf

Printeaza

Aperitive cu branza de burduf din: foi de placinta, branza de burduf, oua, ciuperci, ceapa, smantana, margarina, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 1 pachet (400 g ) foi de placinta
  • 500 g banza de burduf
  • 2 oua
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 4 linguri smantana
  • 150 g margarina
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Laşi foile să se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp, cureţi şi speli ceapa şi ciupercile.

Le tai mărunt şi le căleşti timp de 2-3 minute, în uleiul încins. Sărezi după gust.

Mixezi brânza împreună cu ouăle şi smântână, până obţii o cremă omogenă.

După ce s-au răcit ciupercile şi ceapa, le încorporezi în amestecul cu brânză.

Topeşti margarina într-un vas termorezistent, în cuptorul cald, cu focul stins. Intinzi foile şi tai pătrate cu latura de 10-15 cm.

Le ungi cu margarină topită, suprapui câte 3-4 pătrate şi le aşezi în formele de minitarte, unse, de asemenea, cu margarină.

Repartizezi crema de brânză în forme şi le introduci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 20 de minute.

Aperitive cu branza de burduf

Aperitive_cu_branza_de_burduf

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.